VIU LA GUINEW EXPERIENCE!
COMUNIQUEM HISTÒRIES

Els nostres valors

SOM UN EQUIP VERSÀTIL, AMB LES IDEES MOLT CLARES

Team Rule
(No. 01)

PASSIÓ PER L'ESPORT

La passió permet que l’agència connecti genuïnament amb la seva audiència i clients. La passió per l’esport es reflecteix en una comprensió profunda de les diferents disciplines, les necessitats i emocions dels aficionats, i una capacitat per comunicar aquests sentiments a través de campanyes creatives i efectives. 

Team Rule
(No. 02)

INTEGRITAT

La integritat implica honestedat i transparència en totes les operacions i comunicacions. En l’àmbit del màrqueting esportiu, on la confiança és un component crucial de la relació amb els clients i els consumidors, mantenir una conducta ètica és vital. 

Team Rule
(No. 03)

INNOVACIÓ

En el màrqueting digital, la innovació no és només una opció, sinó una necessitat. Les tecnologies i les plataformes evolucionen ràpidament, i les expectatives dels consumidors també canvien sovint. Una agència de màrqueting digital esportiu ha d’estar sempre a l’avantguarda, explorant noves eines, tecnologies i enfocaments per captar l’atenció del públic i millorar l’experiència de l’usuari. 

Team Rule
(No. 04)

COMPROMÍS AMB
L'EXCELÈNCIA

Aquest valor es tradueix en una recerca constant de la qualitat en tots els aspectes del treball de l’agència. Des del desenvolupament d’estratègies creatives fins a l’execució detallada de campanyes i la mesura de resultats, el compromís amb l’excel·lència assegura que es lliurin els millors serveis possibles als clients. 

Team Rule
(No. 05)

PROXIMITAT

Creiem fermament que estar a prop dels nostres clients, entenent les seves necessitats i expectatives, ens permet oferir solucions més efectives i personalitzades. La proximitat no és només una estratègia, sinó una manera d’enriquir les relacions humanes que fomentem dia rere dia.

EL NOSTRE
#GUINEWTEAM

Martí Ruiz

Director

Aleix García

Account Manager

Josep Cabedo

Account Manager

Raul Zambrano

Social Media

Bernat Serra

Filmmaker

Paula Maetoku

Finance Manager

Envía un missatge

CONTACTE

Et mostrarem el camí indicat per fer una comunicació guanyadora.

Phone:

+34 658 295 136

Email:

info@guinew.es